Over mij

Geduldige, lieve, betrouwbare en duidelijke gastouder

Hallo ouders!

Ik zal me eerst even voorstellen.

Ik ben Hester Wassen-Vos, 37 jaar en ben in januari 2016 begonnen als gastouder in Hoogeveen. Ik heb ervoor gekozen om aan de slag te gaan als “Gastouder Het Vosje”!

Ik ben in het LRKP (Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen) geregistreerd, zodat u in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

IK heb de benodigde opleiding (MBO Zorg&Welzijn, specialisatie gastouder) afgerond en heb EHBO voor baby’s en kinderen gedaan.

Verder heb ik in het verleden ook HBO Bouwkunde afgerond en MBO Bedrijfsleider.
U denkt nu misschien “waarom gaat ze als gastouder aan de slag wanneer ze een HBO-opleiding heeft gedaan?”.
Nou… Omdat ik kinderen super leuk vind!!!
Ik zie mezelf ook niet meer bij een aannemingsbedrijf aan het werk gaan (daar kwam ik jaren geleden achter toen ik stage liep). Daarom heb ik nadat ik mijn HBO-opleiding afgerond had, jaren bij de Blokker gewerkt als bedrijfsleider. Dit heb ik met veel plezier gedaan, tot ik een keer op de terugweg van mijn filiaal in Nijverdal, met mijn auto in de sloot belandde. Gelukkig was alleen mijn auto total loss en had ik zelf niks. Maar dit zette me wel aan het denken over wat ik nou echt belangrijk vind en wat ik echt wil.
Na lang twijfelen (omdat gastouder toch een stuk minder betaald en je geen zekerheid hebt qua inkomsten), kies ik nu heel bewust om te doen waar mijn hart echt ligt. Dus binnenkort hoop ik uw kind(eren) te ontvangen!

Bij het huis zit een omheinde, ruime tuin met daarin divers speelgoed zoals een driewieler, stepje enz. Ook staat er een speelhuisje. In de straat is een grote speeltuin aanwezig. Bij droog weer wordt er natuurlijk elke dag even heerlijk buiten gespeeld.
Verder is er volop speelgoed aanwezig, zoals diverse puzzels, een houten treinbaan, een kralenbaan, autootjes, poppen, muziekinstrumenten, kapla, duplo, boekjes, bambino loco…

27 April 2017 is ons dochtertje Emma geboren en ze vindt andere kindjes om zich heen erg leuk!

We hebben trouwens een heel lief hondje genaamd Kyra, die ik natuurlijk nooit alleen zal laten met uw kind(eren), hoe lief ze ook is. Verder hebben we nog een poes, Mika. De dieren komen overigens niet boven bij de slaapvertrekken. Ik leer de kinderen hoe ze met dieren om moeten gaan, zodat ze ook tijdens een wandeling met u, weten dat ze niet zomaar elke hond kunnen gaan aaien. Immers kunnen niet alle honden zo goed overweg met kinderen als mijn hondje.

Ik ben zeer geduldig met kinderen en vind het leuk om te zien hoe elk kind zich ontwikkeld. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich bij mij ook thuis voelen.

Ook vind ik het belangrijk dat u alles met mij kunt bespreken. Zijn er onderwerpen waarvan u graag wilt dat ik daar iets mee doe, geef dit gewoon aan.

Zou u (en uw kind(eren)) graag een keer vrijblijvend willen langskomen, neem dan gewoon even contact met mij op.